Салат Мімоза


Продукти
- Яйця: 4 шт.
- Сардини в олії (або інша рибна консерва): 1 шт.
- Цибуля: 2 шт.
- Морква: 2 шт.
- Картопля: 3 шт.
- Майонез: 1 пачка (200 гр.)
- Сіль: за смаком

Салат "Мімоза" – це досить популярна рибна страва на пострадянському просторі, разом з шубою та олів'є. Дуже гарно і ошатно виглядає на святковому столі, проте як самостійна страва на кожен день теж пасуватиме чудово – ситно, смачно і недорого.

Картоплю, яйця і моркву відварити. Консерву подрібнити, відділити кісточки, викласти на дно посудини рівномірним шаром та злегка змастити майонезом. Кожен наступний шар, крім останнього, змащуємо невеликою кількістю майонезу та трохи солимо.

 

- дрібно нарізана цибуля (кубиками);

- натерта на тертці картопля;

- натерта на тертці морква;

- подрібненій яєчний білок;

- подрібнений жовток.

За бажання рибу можна замінити відвареним курячим м'ясом, тоді цибулю краще попередньо замаринувати. Смачного!


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский