Тушковані баклажани


Продукти
- Баклажани: 3 шт.
- Помідори: 3 шт.
- Цибуля: 3 шт.
- Сіль: 0,5 ч.л.

Тушковані баклажани з помідорами - корисна та низькокалорійна їжа, має ніжний "літній" смак і дуже швидко готується.

Баклажани нарізати великими кубиками, засипати сіллю і залишити на 20 хвилин, щоб прибрати гіркоту.

Цибулю покришити на свій розсуд, половинками або четвертинками.

На розігріту сковороду налити олію, висипати всю цибулю і обсмажувати 1 хвилину. Після чого прибрати газ на мінімум, викласти баклажани, перемішати та накрити кришкою.

Поки баклажани тушкуються, можна помідори нарізати великими кубиками.

Через 7 хвилин додати помідори, перемішати та накрити кришкою.

Через 7 хвилин посолити, ще раз перемішати, накрити кришкою та вимкнути газ. Залишити на 2-3 хвилини на плиті. Баклажани готові.

Прекрасно смакують як гарячими, так і у холодному вигляді.


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский