Апетитна печеня з куркою – це повноцінна, дуже поживна страва, яку більшість із нас полюбляє з дитинства. Пропонуємо вашій увазі простий та швидкий рецепт печені з куркою.
Четвертину просмажити з кожного боку по 2 хвилини.
Цибулю нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю і моркву просмажити на сковороді 1-1,5 хвилини з невеликою кількістю оліі.
Картоплю нарізати середніми кубиками.
Все скласти в одну каструлю, залити водою, щоб покривала картоплю на сантиметр-півтора, і поставити на середній вогонь.
Коли вода закипить, вогонь зменшити до мінімального і кип'ятити під кришкою 1 годину.
Через годину посолити за смаком, поперчити. Перемішати акуратно, щоб картопля залишалася ціленькою. Накрити кришкою і продовжувати тушкувати.
Ще через півгодини додати лавровий лист, акуратно перемішати. Накрити кришкою і варити ще 20 хвилин.
Через 20 хвилин вимкнути вогонь і дати настоятися хвилин 10.