Холодець з курятини


Інгредієнти
- Четвертина куряча: 1 шт.
- Морква: 1 шт.
- Цибуля: 1 шт.
- Сіль: 1 ч.л.
- Перець чорний, горошком: 6 шт.
- Вода: 1,5 л.
- Желатин: 25 г.
- Часник: 2 зубчика

Спробуйте холодець з курятини. Холодна закуска яка ідеально поєднується з гострим хріном або пікантною гірчицею, холодець з курятини стане зіркою вашого святкового столу.

1. В каструлю заливаємо воду, додаємо курятину, цибулину (розрізану навпіл), почищену морквину (кидаємо цілою), сіль, перець, лавровий лист. Варимо 2 години на маленькому вогні під закритою кришкою.

2. Потім проціджуємо в іншу каструлю яку ставимо на маленький вогонь, та добавляємо в неї желатин. Помішуємо щоб повністью розчинився (приблизно 3-5 хвилин).

3. Мясо знімаємо з кості та розкладаємо по тарілках порівно. Додаємо продавлений часник. Моркву нарізаємо кільцями (або кубиками). Заливаємо бульон черпаком.

4. Залишаємо щоб охололо до кімнатної температури, потім ставимо в холодильник до повного загустіння (не менше 3 годин).


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский