Рагу з кабачками


Інгредієнти
- Картопля: 4 середніх
- Болгарський перець: 2 великих
- Цибуля: 1 велика
- Кабачок: 1 невеликий або половина середнього
- Помідори: 2 середніх

Спеції
- Часник: 2 зубчики
- Сіль: 1/3 ч.л.
- Лавровий лист: 2 шт.
- Приправа для картоплі: 1/2 ч.л.

Овочеве рагу в казанку - корисна і дієтична їжа, дуже швидко готується, і має приємний літній смак.

Картоплю і кабачки нарізати великими кубиками. Морква і помідор нарізати середніми кубиками. Болгарський перець нарізати товстими смужками. Цибулю накришити товстими півкільцями.

УВАГА: Перемішувати акуратно, не місити в кашу!

У казанку

- Нагріти олію

- Додати картоплю

- Прибрати вогонь на середній

- Через 3 хвилини перемішати

- Через 3 хвилини перемішати

- Через 3 хвилини додати цибулю і перемішати

- Через 2 хвилини перемішати і додати моркву

- Через 3 хвилини перемішати і додати кабачки

- Через 5 хвилин перемішати і додати помідор

- Прибрати вогонь на маленький

- Через 5 хвилин додати спеції, часник і перемішати

- Через 5 хвилин перемішати і вимкнути на 5 хвилин


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский