Овочеве рагу в казанку - корисна і дієтична їжа, дуже швидко готується, і має приємний літній смак.
Картоплю і кабачки нарізати великими кубиками. Морква і помідор нарізати середніми кубиками. Болгарський перець нарізати товстими смужками. Цибулю накришити товстими півкільцями.
УВАГА: Перемішувати акуратно, не місити в кашу!
У казанку
- Нагріти олію
- Додати картоплю
- Прибрати вогонь на середній
- Через 3 хвилини перемішати
- Через 3 хвилини перемішати
- Через 3 хвилини додати цибулю і перемішати
- Через 2 хвилини перемішати і додати моркву
- Через 3 хвилини перемішати і додати кабачки
- Через 5 хвилин перемішати і додати помідор
- Прибрати вогонь на маленький
- Через 5 хвилин додати спеції, часник і перемішати
- Через 5 хвилин перемішати і вимкнути на 5 хвилин