Мариновані печериці


Інгредієнти
- Печериці: маленькі 300 грам
- Сіль: 1 ст. л.
- Цукор: 0,5 ст.л.
- Оцет: 1 ст. л.
- Перець духмяний, горошком: 4 шт.
- Часник: 1 зубчик
- Соняшникова олія: 1 ст. л.

Мариновані печериці - смачна закуска, яку можна легко і швидко приготувати в домашніх умовах.

Для маринування вибирайте невеликі свіжі грибочки. Налити в каструлю води, додати: сіль, цукор, оцет, перець горошком, гриби.

Довести до кипіння, варити 5 хвилин. Вимкнути і дати охолонути в маринаді. Процідити через друшляк, приправити часником і рослинним маслом.


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский