Полунично-сметанне двошарове желе


Продукти на перший шар
- Желатин «Мрія» 25 грам: 1 пачка
- Сметана 15%: 1 пачка 380 грам
- Цукор: 5 ст.л.
- Ванільний цукор:
- Полуниця: (за бажанням)
- Вода (окріп): 300 мл

Продукти на другий шар
- Желатин «Мрія» 25 грам: 1 пачка
- Полуничний компот: 450 мл
- Цукор: 3 ст.л
- Вода (окріп): 250 мл

Полунично-сметанне двошарове желе - простий і швидкий рецепт дуже смачного прохолодного десерту.

Перший шар:

Розчинити желатин в окропі 300 мл. В окрему ємність додати сметану, цукор і щіпку ванільного цукру. Додати розчинений у воді желатин, все збити міксером. Полуницю нарізати довільними шматочками, додати у суміш. Поставити у холодильник на 2-3 години (до повного загустіння).

Другий шар:

Розчинити желатин в окропі 250 мл. Змішати з компотом, додати цукор і розмішати, щоб цукор повністю розчинився. Дати охолонути до кімнатної температури, акуратно повільно вилити на перший шар (якщо виливати швидко, то сметанний шар буде шматочками спливати). Поставити у холодильник на 2-3 години (до повного загустіння).[/justify]

Желе готове.


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский