Тушковані кабачки


Інгредієнти
- Кабачок: 1 середній
- Морква: 1 середня
- Помідори: 1 великий
- Цибуля: 2 великих
- Часник: 4 зубчика
- Сіль: 1 ч.л.
- Цукор: дрібка
- Соняшникова олія: за смаком (але не менше 50 мл. бо овочі будуть пригорати)

Тушковані кабачки з цибулею та помідорами – це не просто страва, це справжній вибух смаку! Ніжні кабачки, ароматна цибуля та соковиті помідори поєднуються в ідеальну гармонію, даруючи вам смак літа.

Кабачки, моркву, помідори - нарізати великими кубиками. Цибулю  - нарізати товстими півкільцями.

На сковороду додати олію, цибулю, часник.

Через 3 хвилини додати моркву і перемішати.

Через 2 хвилини додати кабачки і перемішати.

Через 7 хвилин перемішати.

Через 7 хвилин додати помідори, сіль, цукор, та перемішати.

Через 7 хвилин перемішати, вимкнути.

Дати настоятись 3 хвилини.


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский