Головна  /  Кулінарія  /  Другі страви  /  Тушковані баклажани



Нові рецепти:

Холодний борщ

Полунично-сметанне двошарове желе

Чебуреки по-домашньому

Тушковані баклажани

Тушковані баклажани рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
35 хв.

СКЛАДНІСТЬ
Просто


Інгредієнти
Середні баклажани2 шт.
Середніх помідора2 шт.
Невеликих цибулини2 шт.
Сільза смаком


Тушковані баклажани з помідорами – корисна і низькокалорійна страва, має ніжний "літній" смак і дуже швидко готується.

Баклажани нарізати великими кубиками, засипати сіллю і залишити на хвилин 20, щоб прибрати гіркоту.
Цибулю покришити на свій розсуд, половинками або четвертинками.
На розігріту сковороду налити олію, висипати всю цибулю і обсмажувати 1 хвилину. Після чого прибрати газ на мінімум, викласти баклажани, перемішати і накрити кришкою.
Поки баклажани тушкуються, можна нарізати помідори великими кубиками.
Через 5-7 хвилин додати помідори, перемішати і накрити кришкою.
Через 5-7 хвилин посолити, іще раз перемішати, накрити кришкою і вимкнути газ. Залишити на 2-3 хвилини на плиті. Баклажани готові.
Чудово смакують як гарячими, так і в холодному вигляді.





© 2019 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP