Головна  /  Кулінарія  /  Другі страви  /  Тушковані баклажани



Нові рецепти:

Морква по корейськи

Салат грецький

Засолка червоної риби

Тушковані баклажани

Тушковані баклажани рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
35 хв.

СКЛАДНІСТЬ
Просто


Інгредієнти
Середні баклажани2 шт.
Середніх помідора2 шт.
Невеликих цибулини2 шт.
Сільза смаком


Тушковані баклажани з помідорами – корисна і низькокалорійна страва, має ніжний "літній" смак і дуже швидко готується.

Баклажани нарізати великими кубиками, засипати сіллю і залишити на хвилин 20, щоб прибрати гіркоту.
Цибулю покришити на свій розсуд, половинками або четвертинками.
На розігріту сковороду налити олію, висипати всю цибулю і обсмажувати 1 хвилину. Після чого прибрати газ на мінімум, викласти баклажани, перемішати і накрити кришкою.
Поки баклажани тушкуються, можна нарізати помідори великими кубиками.
Через 5-7 хвилин додати помідори, перемішати і накрити кришкою.
Через 5-7 хвилин посолити, іще раз перемішати, накрити кришкою і вимкнути газ. Залишити на 2-3 хвилини на плиті. Баклажани готові.
Чудово смакують як гарячими, так і в холодному вигляді.





© 2014-2021 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP