Печеня з куркою


Продукти
- Картопля: 0,5 кг.
- Цибуля: 1 шт.
- Морква: 1 шт.
- Четвертина куряча: 1 шт.
- Сіль: За смаком
- Перець чорний, молотий: За смаком
- Лавровий лист: 2 шт.

Апетитна печеня з куркою – це повноцінна, дуже поживна страва, яку більшість із нас полюбляє з дитинства. Пропонуємо вашій увазі простий та швидкий рецепт печені з куркою.

Четвертину просмажити з кожного боку по 2 хвилини.

Цибулю нарізати, моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю і моркву просмажити на сковороді 1-1,5 хвилини з невеликою кількістю оліі.

Картоплю нарізати середніми кубиками.

Все скласти в одну каструлю, залити водою, щоб покривала картоплю на сантиметр-півтора, і поставити на середній вогонь.

Коли вода закипить, вогонь зменшити до мінімального і кип'ятити під кришкою 1 годину.

Через годину посолити за смаком, поперчити. Перемішати акуратно, щоб картопля залишалася ціленькою. Накрити кришкою і продовжувати тушкувати.

Ще через півгодини додати лавровий лист, акуратно перемішати. Накрити кришкою і варити ще 20 хвилин.

Через 20 хвилин вимкнути вогонь і дати настоятися хвилин 10.


Вибрати мову:
-  Українська
-  руский