Головна  /  Кулінарія  /  Другі страви  /  Рагу в казанку



Нові рецепти:

Морква по корейськи

Салат грецький

Засолка червоної риби

Рагу в казанку

Рагу в казанку рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
35

СКЛАДНІСТЬ
Середня

КУХНЯ
Європейська


Інгредієнти:
- Картопля 4 середніх
- Болгарський перець 2 великих
- Цибуля 1 велика
- Морква 1 середня
- Кабачок 1 невеликий або половина середнього
- Помідори 2 середніх
Всі інгредієнти повинні бути приблизно однакової кількості.

Спеції:
- Часник 2 зубчики
- Сіль 1/3 ч.л.
- Лавровий лист
- Приправа для картоплі 1/2 ч.л.


Картоплю і кабачки нарізати великими кубиками.
Морква і помідор нарізати середніми кубиками.
Болгарський перець нарізати товстими смужками.
Лук накришити товстими півкільцями.


УВАГА: Перемішувати акуратно, не місити в кашу!
У казанку
Нагріти олію
Додати картоплю
Прибрати вогонь на середній
Через 3 хвилини перемішати
Через 3 хвилини перемішати
Через 3 хвилини додати цибулю і перемішати
Через 2 хвилини перемішати і додати моркву
Через 3 хвилини перемішати і додати кабачки
Через 5 хвилин перемішати і додати помідор
Прибрати вогонь на маленький
Через 5 хвилин додати спеції, часник і перемішати


Через 5 хвилин перемішати і вимкнути на 5 хвилин






© 2014-2021 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP