Головна  /  Кулінарія  /  Випічка  /  Ситна піца на прісному дріжджовому тісті



Нові рецепти:

Морква по корейськи

Салат грецький

Засолка червоної риби

Ситна піца на прісному дріжджовому тісті

Ситна піца на прісному дріжджовому тісті рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
60

СКЛАДНІСТЬ
Середня


Як легко і швидко приготувати піцу в домашніх умовах? Пропонуємо вашій увазі простий покроковий фото рецепт піци з ковбасою і грибами.

Тісто для піци:
- 2 склянки борошна
- Сіль
- Чайна ложка цукру
- Половина чайної ложки сухих дріжджів

Для соусу:
- Томатна паста Чумак 1 упаковка 70 грамів
- Склянка води
- 2 середніх зубчики часнику
- Половина чайної ложки солі
- 1 столова ложка цукру
- 2 лаврові листки
- Перець чорний мелений, щіпка
- 1/3 ч.л. імбир сушений
- 1/3 ч.л. базилік сушений
- 1/3 ч.л. паприка сушена

Для начинки:
- Сир твердий 200 гр.
- Маслини без кісточок за смаком
- 2 великих помідора
- 2 великі цибулини
- 8 невеликих печериць
- Ковбаса сервелат або салямі 200 грамів

Робимо тісто для піци:
У склянці теплої води розмішати чайну ложку цукру, додати пів чайної ложки сухих дріжджів, залишити щоб з'явилася піна. Це додати на 2 склянки борошна, посолити, води доливати, щоб було м'яке тісто, присипати борошном, накрити вологим рушником, поставити в тепле місце на півгодини.


Робимо соус для піци:
Томатну пасту кладемо на сковорідку і розбавляємо водою, додаємо сіль, цукор, перець чорний мелений, імбир, базилік, паприку. Випаровуємо до середньої густоти на маленькому вогні, періодично перемішуючи. Через 20 хвилин додаємо лаврушку і часник і накриваємо кришкою на 10 хвилин.


Готуємо начинку для піци:
Сир твердий натираємо на крупну тертку. Гриби нарізаємо слайсами, а все інше ріжемо кільцями.


Розкачуємо тісто в пласт товщиною 3-4 міліметра і викладаємо на деко, краї злегка закручуємо і змащуємо оливковою олією, зверху змащуємо соусом і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин.


Дістаємо з духовки і викладаємо шарами в такому порядку: сир, помідори, цибуля, гриби, ковбаса, маслини. Ставимо в духовку ще на 15 хвилин.







Дістаємо з духовки, зверху посипаємо сиром і відправляємо ще на 5 хвилин.


Смачного!

Ситна піца на прісному дріжджовому тісті





© 2014-2021 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP