Головна  /  Кулінарія  /  Перші страви  /  Холодний борщ



Нові рецепти:

Морква по корейськи

Салат грецький

Засолка червоної риби

Холодний борщ

Холодний борщ рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
240

СКЛАДНІСТЬ
Середня


Холодний борщ – страва суто літня, вона зберігається у холодильнику і подається холодною. Як приготувати холодний борщ, адже варіантів приготування цієї страви існує маса? Ми пропонуємо простий покроковий рецепт холодного борщу з фото.

На 3 літри води:

- 2 молодих буряки
- 1 свіжий огірок
- 3 картоплини
- 1 цибулина
- 1 молода морквина
- 3 яйця
- 2-3 ложки сметани
- 3 ст. ложки оцту
- 2 чайних ложки цукру
- 1 чайна ложка солі
- пучок кропу
- ковбаса варена за смаком (для подачі).


1. Буряк помити, очистити, натерти на тертці соломкою (як на моркву по-корейськи). Помістити в каструлю, залити водою, додати оцет, сіль, цукор. Довести до кипіння, варити до готовності 20-25 хвилин. Остудити.


2. Яйця зварити круто. Остудити.
3. Моркву й картоплю зварити цілими до готовності. Остудити.
4. Огірок і цибулю нарізати кубиками.


5. Яйця, картоплю, моркву очистити, нарізати кубиками.



6. Все додати в каструлю до охолодженого відвару з буряком, перемішати.
7. Додати 2-3 ложки сметани, перемішати.
8. Кріп промити, осушити, нарізати дрібно, додати до борщу.



9. Досолити за смаком.

Каструлю з борщем поставити у холодильник мінімум на 3 години. Під час подачі додається нарізана соломкою варена ковбаса і сметана за смаком.






© 2014-2021 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP