Головна  /  Кулінарія  /  Закуски  /  Чебуреки по-домашньому



Нові рецепти:

Морква по корейськи

Салат грецький

Засолка червоної риби

Чебуреки по-домашньому

Чебуреки по-домашньому рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
30

СКЛАДНІСТЬ
Середня


Інгредієнти
М'ясний фарш (свинячий)
Борошно
Цибуля
Петрушка
Вода
Сіль, перець, коріандр



Готуємо тісто. Для цього слід спочатку розчинити сіль у холодній кип’яченій воді, потім поступово додавати воду в борошно. В результаті замішування тісто повинне стати м’яким та не прилипати до рук. Сформувати з тіста м’ячик, замотати в харчову плівку та помістити в холодильник на 20 хвилин.

У готовий фарш додати дрібно покришену цибулю й петрушку, а також спеції за смаком.


Тісто тонко розкачати (2-3 мм) вирізати коло.

Викласти на одну половинку невелику кількість фаршу,

накрити другою половинкою, добре защіпнути краї (бажано витиснути з майбутнього чебурека повітря, аби його не розірвало під час смаження).

Смажити у великій кількості соняшникової олії до темно-золотистої скоринки (приблизно 3 хвилини з кожного боку).

Викласти на тарілку і дати кілька хвилин охолонути.
Смачного!





© 2014-2021 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP