Головна  /  Кулінарія  /  Закуски  /  Мариновані гливи



Нові рецепти:

Холодний борщ

Полунично-сметанне двошарове желе

Чебуреки по-домашньому

Мариновані гливи

Мариновані гливи рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
120 хв.

СКЛАДНІСТЬ
Просто


Інгредієнти
Гливи свіжі300 гр.
Цибулина1 шт.
Вода1 л.
Лавровий лист2 шт.
Перец горошком3-4 шт.
Перець духмяний3-4 шт.
Сіль1 ст.л.
Цукор0,5 ст.л.
Рослинна олія1 ст.л.
Оцет1 ст.л.


Мариновані гливи – низькокалорійна та ароматна страва, за смаком нагадує мариновані опеньки. Якщо обрати правильний рецепт, то в домашніх умовах ви швидко приготуєте легку й корисну закуску на всі випадки життя. Для маринування обирайте невиликі свіжі гриби.

Готуємо маринад.
В каструлю наливаємо воду та ставимо на вогонь, всипаємо сіль та цукор, розмішуємо до повного розчинення. Додаємо лавровий лист і перець (також можна додати кілька «гвоздичок»). Коли вода закипить, поміщаємо в каструлю очищені та нарізані смужкою гливи та кип’ятимо на невеликому полум’ї протягом 7-8 хвилин. Потім вливаємо оцет та олію, розмішуємо і даємо покипіти ще 2-3 хвилини.
Нашатковану соломкою цибулю кладемо на дно ємності, в якій далі продовжиться маринування. Туди ж перекладаємо гриби і заливаємо гарячим маринадом, попередньо вийнявши з нього лавровий лист.
Даємо охолонути кілька годин, після чого зливаємо маринад і ставимо в холодильник на тривалий час (наприклад, на ніч).
Перед подачею збризнути рослинною олією. Також за бажанням до готової страви можна додати подрібнений часник та зелену цибулю.





© 2019 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP