Головна  /  Кулінарія  /  Салати  /  Мімоза



Нові рецепти:

Мариновані печериці

Тушкована (відварна) грудинка

Ситна піца на прісному дріжджовому тісті

Мімоза

Мімоза рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
30 хв.

СКЛАДНІСТЬ
Просто


Інгредієнти
Яйця4 шт.
Сардини в олії (або інша рибна консерва)1 банка (240гр.)
Невеликі цибулини2 шт.
Морква1 велика
Картопля3 шт.
Майонез1 пачка (200 гр.)
Сільза смаком


Салат "Мімоза" – це досить популярна рибна страва на пострадянському просторі, разом з шубою та олів'є. Дуже гарно і ошатно виглядає на святковому столі, проте як самостійна страва на кожен день теж пасуватиме чудово – ситно, смачно і недорого.


Картоплю, яйця і моркву відварити. Консерву подрібнити, відділити кісточки, викласти на дно посудини рівномірним шаром та злегка змастити майонезом.
Кожен наступний шар, крім останнього, також змащуємо невеликою кількістю майонезу та трохи солимо.


Отже, послідовність така:

- дрібно нарізана цибуля (кубиками);
- натерта на тертці картопля;


- натерта на тертці морква;

- подрібненій яєчний білок;

- подрібнений жовток.

За бажання рибу можна замінити відвареним курячим м'ясом, тоді цибулю краще попередньо замаринувати.
Смачного!





© 2020 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP