Головна  /  Кулінарія  /  Закуски  /  Мариновані печериці



Нові рецепти:

Тушкована (відварна) грудинка

Ситна піца на прісному дріжджовому тісті

Холодний борщ

Мариновані печериці

Мариновані печериці рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
60

СКЛАДНІСТЬ
Просто


Мариновані печериці - смачна закуска, яку можна легко і швидко приготувати в домашніх умовах. Для маринування вибирайте невеликі свіжі грибочки.

- Печериці маленькі 300 грам
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор 0,5 ст.л.
- Оцет 1 ст. л.
- Перець горошком 4 шт.
- Часник 1 зубчик
- Рослинна олія 1 ст. л.

Налити в каструлю води, додати: сіль, цукор, оцет, перець горошком, гриби. Довести до кипіння, варити 5 хвилин. Вимкнути і дати охолонути в маринаді.

Процідити через друшляк, приправити часником і рослинним маслом.





© 2020 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP