Головна  /  Кулінарія  /  Закуски  /  Тушкована (відварна) грудинка



Нові рецепти:

Морква по корейськи

Салат грецький

Засолка червоної риби

Тушкована (відварна) грудинка

Тушкована (відварна) грудинка рецепт


ЧАС ПРИГОТУВАНННЯ
120

СКЛАДНІСТЬ
Просто


Тушкована (відварна) грудинка - простий рецепт з фото, який сподобається кожній господині.

- Грудинка
- Цибуля
- Морква
- Часник
- Лавровий лист
- Коріандр
- Чорний перець
- Сіль

Спочатку грудинку слід промити холодною водою і висушити. Натерти сіллю, спеціями і подрібненим часником. На дно ємності, в якій буде маринуватися шматок, викласти частину порізаної півкільцями цибулі, зверху помістити грудинку, посипати залишком цибулі і додати кілька лаврових листочків.

Залишити в холодильнику в закритому посуді на добу.

Через добу дістати і обсмажувати на сковороді протягом декількох хвилин з кожного боку - до рум'яності.

У гусятницю на дно викласти нарізану кільцями моркву і все, в чому маринувати грудинка. Налити води так, щоб закривала шматок на дві третини.

Щільно накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні півтори-дві години.

Дістати шматок, дати охолонути, потім помістити в холодильник, щоб страва добре охолола.

Прекрасно поєднується з хроном або гірчицею. Смачного!





© 2014-2021 Boyarka-Shop. Інтернет-сайт міста Боярка – boyarka-shop.in.ua
E-mail: boyarkanews@gmail.com

Все про Боярку і не тільки. Використання матеріалів Boyarka-Shop дозволено лише з попередньої згоди адміністрації сайту або передбачає обов'язкове розміщення посилання на відповідну сторінку ресурсу.

© Made on MIF ERP